• Silná ruka

          • Ku dňu študentov sa v Mestskej športovej hale Trnava uskutočnila súťaž v pretláčaní rukou – Silná ruka. Súťaže sa zúčastnili i naši študenti v jednotlivých váhových kategóriach a to nasledovne :

            Chlapci 65 kg:                     Jozef Granec II.C, Daniel Vaškovič II.B                                           

            Chlapci 70 kg:                     Samuel Podhora III.C

            Chlapci 80 kg:                     Filip Minarech IV.A

            Chlapci 80 + kg:                  Martin Hollan  II.B, Jakub Holovič  II.D,  Matej Dobiš III.C

            Dievčatá 60 kg:                  Nely Spálová III.B

            Dievčatá 60+ kg:                Bianka Albertová IV.A

            Umiestnenie našich súťažiacich bolo nasledovné :

                                            Chlapci 65kg: 1. miesto – Daniel Vaškovič, 2. miesto – Jozef Granec

                                            Chlapci 70 kg: 3. miesto – Samuel Podhora

                                            Chlapci 80 kg: 2. miesto – Filip Minarech

                                            Chlapci 80+kg: 4. miesto – Jakub Holovič

                                            Dievčatá 60 kg: 3. miesto – Nely Spálová

            Všetkým študentom reprezentujúcim našu školu v danej súťaži patrí veľké poďakovanie za ich obrovskú bojovnosť a reprezentáciu

          • Streetball

          • Dňa 24.11.2022 sa pri píležitosti Dňa študentstva v Mestskej športovej hale Trnava uskutočnila súťaž študentov stredných škôl v Streeballe. Súťaže sa zúčastnilo aj družstvo našej školy v zložení :

            Juríček Marek IV.A, Mesároš Patrik III.A, Mandev Ivan III.A, Hodúr Timotej III.B, Turan Nikolas III.B a Bӧhm Thomas I.A.

            Boli sme vylosovaní do skupiny D, kde okrem nášho družstva boli i školy :  SPŠ dopravná „B“, SŠ j. Bottu „B“, Gymnázium A. Merici.

            V skupine sa hralo systém každý s každým. Naša škola skončila v skupine na druhom mieste a nepostúpila do finálového kola. Študentom našej školy patrí poďakovanie za vzornú reprezentáciu školy.

          • Našli sa odvážni

          • Ako mladý človek rastie, zreje, poznáva svet, je veľmi dobré, že sa vie zastaviť a vidieť hodnotu aj napríklad v pomoci iným. Napriek strachu z neznámeho, napriek obavám, aké to bude. Som nesmierne hrdá na všetkých, ktorí sa odvážili a prišli. A tí, čo aj reálne krv darovali, sú už míle napred vo svojej odvahe, mužnosti, charaktere. Sme Vám nesmierne vďační za všetkých, ktorým vaša darovaná krv pomôže.

          • Last wish - divadlo v anglickom jazyku

          • Žiaci našej školy sa 13.októbra a 15. novembra 2022 zúčastnili činohernej anglicko-slovenskej inscenácie s názvom LAST WISH. Aj napriek pesimisticky znejúcemu názvu je celý príbeh humorný, nejedná sa o humor čierny, ale práve naopak. Posledné želanie Pána Kinga totiž pripraví jeho potomkom skutočný oriešok, s ktorým sa každý z nich popasuje podľa svojich schopností. V príbehu sa objavili atraktívne miesta, ako je jednotka intenzívnej starostlivosti, automobilový pretekársky okruh či slovenská krčma. Predstavenie nám ukázalo, ako môže byť sláva nudná a nezáživná a bohatstvo otupujúce a že jediné, čo má skutočný význam a zmysel, sú dobré rodinné vzťahy. Zaujímavý príbeh, anglický prejav s použitím atraktívnych dialektov, variabilná scéna, žánrovo rôznorodá hudba a pestré herecké kreácie nám pripravili zrozumiteľný a príjemný divadelný zážitok.

          • Majstrovstvá okresu vo futsale

          • Dňa 10.11.2022 sa uskutočnilo základné kolo Majstrovstiev okresu vo futsale študentov stredných škôl, ktorého sa zúčastnila aj naša škola. Školu reprezentovali nasledovní žiaci : Kukuč a Hodúr z III.B, Sklenár a Mandev z III.A, Diveky z II.A, Kopaj a Galbavý z I.A, Hrdlovič z IV.A.  

            Naše družstvo bolo v skupine kde celkovo bolo päť družstiev a to : 

            SOŠ OaS, Lomonosova 6, TT Spojená škola J. Bottu TT, SPŠ technická TT, SOŠ polytechnická DAS TT a SOŠ automobilová TT.

            Hrací systém bol každý s každým. Celkovo bolo 10 zápasov, každé družstvo odohralo 4 zápasy. Zápasy boli veľmi vyrovnané. Naše družstvo skončilo na 4. mieste.